01

Standardni Betoni

Standardni i inovativni betoni

02

Inovativni beton

Standardni i inovativni betoni

Lafarge BETON

Kompanija Lafarge BFC je, pored cementa vrhunskog kvaliteta, na domaćem tržištu prepoznatljiva i po ponudi visokokvalitetnih betona, kako standardnih, tako i tzv. Inovativnih betona, specijalizovanih za određene namene.

Lafarge fabrike betona koriste različite tipove cementa, uz posebno posvećivanje pažnje granulometrijskom sastavu agregata; upotrebom savremenih mernih uređaja u svakom trenutku je obezbeđeno precizno doziranje ulaznih komponenti betona, kao i isporuka tačne naručene količine betona kupcima. Za transport Lafarge betona na raspolaganju su mikseri za beton kapaciteta od mikseri kapaciteta od 7 do 10 m³, kao i pumpe za beton sa dužinom ruke od 28 do 47 metara.

Fabrike betona kompanije Lafarge prižaju uslugu hlađenja svežeg betona u letnjim uslovima, kao i grejanje betona u zimskim mesecima, čime se zaokružuje mogućnost isporuke betona tokom čitave godine i kupcima obezbeđuje dostupnost kvalitetnog betona u svakom trenutku, poštujući zahtevanu dinamiku projekata

Pored široke palete kvalitetnih proizvoda, Lafarge, kako je navedeno, za svoje kupce obezbeđuje i tehnička rešenja koja stvaraju dodatnu vrednost korisnicima proizvoda, što Lafarge čini sigurnim osloncem građevinske industrije Srbije.

Kontakt

Vitor ANTIĆ
+381 63 509 351
vitor.antic@lafarge.com
 
Dušan Savić
+381 63 109 5390
dusan.savic@lafarge.com