19. 12. 2019.

Idealno ravno! STOP pukotinama! Beočinski EstrihBet

Lafarge hidraulično vezivo za mašinsko izvođenje cementnih košuljica – EstrihBet, jedinstveni proizvod na srpskom tržištu, nalazi svoju primenu na trenutno najatraktivnijm projektima u Beogradu. Tržni centar “Zvezdara”, poslovni centar “Navigator II”, Kineski kulturni centar, BW Magnolia/Beograd na vodi, Visitor centar, samo su neki od objekata u kojima se trenutno ugrađuju košuljice po recepturi iz kompanije Lafarge

Visitor centar, Kneza Miloša Residence (bivša američka ambasada), Beograd

TC “Zvezdara”, najveći tržni centar na Balkanu

Poseban sastav novog Lafarge hidrauličnog veziva obezbeđuje lakši transport materijala kroz creva i pumpu, dok je vreća od 40kg prava mera za doziranje, prema mišljenju majstora koji su isprobali novi proizvod.

Sa aspekta očuvanja životne sredine značaj EstrihaBet-a je izvanredan, jer novo vezivo karakteriše najmanja emisija CO2 u poređenju sa drugim vrstama cementa – čak 35% manja emisija CO2, zbog čega je pogodan za eko sertifikate održive gradnje.

Jedinstveni novi materijal ima izuzetan potencijal s obzirom na kapacitete tržišta građevine koje je u stalnom porastu, a ujedno obezbeđuje benefite svima – Lafarege-u kao proizvođaču, krajnjim korisnicima i široj društvenoj zajednici.

Poslovni centar Navigator II, Beograd